söndag 1 november 2009

Guld till AIK

Dagens resultat i ord och bild. Den vackra blomman hittade jag nära Svenska kyrkan. Så är det bilder från Lenas IT-café där vi kunde avnjuta guldfotbollen.

Lena själv syns jagandes med öl till en fullsatt servering. Här kan man se Svensk TV, läsa svenska tidningar, som nu förresten trycks på ön, så vi får dagens tidning redan idag, så att säga. Men den blev inte billigare för det. 3,50 Euro. Men hos Lena är det gratis att läsa.












































Phust, phust!


Orkar inte göra så mycket i den här hettan, men vi gick till Svenska kyrkan och Prällen hade stängt idag söndag. Ur led är tiden. Vi gick förbi Lenas på fm och då passade jag på att fråga om det var olika platser för Göteborgare och AIK-are till matchen.

Vi har inga platser för AIK-are utbrast hon då med ett stort flin som vanligt.

Vi köpte en flaska vatten och satte oss i skuggan laddandes till Guldfinalen hos Lena.

Flera Göteborgare än AIK-are lät det som när IFK gjorde målet i första halvlek som kunde givit dem guld. Lena hoppar och skuttar i dörröpnningen och klämtar med en bjällra. Vadå värmländska ? (Lena är det) De vet väl ingenting om fotboll. Så kom AIK igen och plötsligt lät det som fler AIK-are. Men Lena hade inte tid med bjällran nu. Det var så mycket folk som beställde cerveza . Lena är bra, hon skrattar med hela kroppen och springer som en skållad råtta med bärsen och korvbrickorna.


Jag hade påpassligt nog förberett mej så jag hade en AIK-halsduk med mej. Matchen slutade således 1-2. Alltså AIK-vinst med 2-1 och första allsvenska guldet till AIK på 11 år.

Morsning och goodbye






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar