söndag 22 november 2009

Sista varvet





Så går vi då in på sista varvet. Next Domingo är vi atrás in Sverige. Inte så att vi blandar ihop alla 3
språken vi tillämpar här por favor. Visst blir det bra att komma hem en stund och hinna träffa barn och barnbarn till jul.







Här är det bara slit och släp, disk och städning mest varje dag som ni sett på tidigare bilder och nu igen, men det finns ju stimulansåtgärder i hemliga skåpet.




Idag har vi bokat en hyrbil ett par dagar av "våran Roger" som vi känt flera år. Roger som ni såg på första bilderna när vi kom, blir alltid så glad när vi kommer. Vi får alltid något erbjudande av honom när notan ska betalas. Han säger att det är krisartat nu här. Världsekonomin drabbar turismen och tydligen särskilt tyskar som är i majoritet här. De flesta tyskar har visst fått "Nöff,nöff"
Så nu bär det av in i landet på serpentinvägar och jag tycker alltid det är spännande att se vad som finns bakom nästa krök, eller om man möter en buss, -----för sista gången.

Kanonväder idag också men vågorna var väl ett par decimeter höga, så vi badade inte i havet. Emedan Berit badade i Poooolen som ligger en trappa upp i anslutning till Familjen Svenssons boende. Klorstinkande pooler är inte min styrka (heller). Men Svenssons är som alltid, välkomnande vid poolbaren.
Buenas Noche






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar