måndag 23 november 2009

Hårfint

Idag blåser det ganska hårt och lite svalare, klart under

30 grader. Slutspurt nu och nu är det pressa pressa. Slog en signal till vår trädgårdsmästare och talade om var nyckeln till vindsförrådet finns, så han kunde tända upp adventsstaken till vi kommer hem 1:a advent. Oh Herre Gud ja. Jo här säljs julstjärnor minsann. Stora som hus. Här växer de ju vilt ute på landsbygden.

Berit passade på att göra sej fin i håret här. Det är en hundring billigare här och för den hundringen tillbringade jag väntetiden på puben mitt emot. Vet inte vart frissan gjorde av högerarmen när jag plåtade ?


Idag blev ånyo vittne till hur de här j...a Timeshare -försäljarna lurar med sej folk. Yngre och medelålders par som ser nya ut. Vi försökte få kontakt med ögonen för att varna, men snart for dom iväg med taxi. Berit varnade ju ett par sist vi var här och den säljaren blev ju vansinnig och förföljde oss vilt svärande på flytande spanska.


Senare var vi hos Lena i sällskap med Svenssons och såg lite nyheter och ishockey. Där kunde vi också få hederlig mat såsom korv och mos. Måste ju börja vänja oss av med oxfilé- och sjötungamenyerna.

Nä nu är det läggdags, ska upp tidigt och hämta bilen för ett par dagars sökande efter det inre på ön. Vi har sett mycket förut men det finns mer.

Foto: Emelie Larsen

Morsning och goodbye





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar