onsdag 18 november 2009

Lördag hela veckan






Ja Herre Gud. Efter den fest som vi genomgick efter frisläppandet igår är det bara att ta nya tag. Värdparet Katja och Leif Svensson är inte vilka svensson som helst, även om namnet som sådant verkar taget. Svensoni skulle faktiskt passa bra. (min mamma föddes som Svensson)
Det bjöds på både det ena och andra, vilket märktes i morse. (läs fm.) Vi fick också nöjet träffa deras förtjusande barnbarn Emelie, se bild, som är och hälsar på för att kolla upp morfar och mormor.




Uppvaknandet i morse (eller fm.) blev ändå blötare. Det hördes regnstänk. Alltså det regnade i natt. Första regnet sedan september här och palmerna som börjat vissna tackade.
Det verkar bli normalt novemberväder nu, 22-25 grader, lite moln och någon skur i hörnet.
Inget badväder idag så vi gick till Pl. Ingles. Det droppade lite på vägen men så kom solen igen och det blev hett som f.. igen. Så det blev den där cervezan på Warsteiner Treff.


Dessa stackars solglasögon och klockförsäljare, att dom orkar. Men de hör ju till, liksom.








Hem gick vi bara halva vägen för det var för varmt och med den kondisen idag. Nä, så vi tog bussen från Fünd Grube.




Ikväll var vi bortbjudna eller kanske hembjudna, till vännerna Bengt och Kerstin från Sigtuna, som vi hade sällskap med på flyget hit och som bor i området bredvid.
Lite lagom med ett par glas vin en så´n här dag och givande samtal.

Middagen intogs på Tonis i centrat och bestod av snaps, toast Skagen, Sjötunga Walewska, one bottle white vine, kaffe o.s.v. Glass med varm hjortronsylt.

Nä nu ä klocka tie över två i Sverige.

Morsning och Goodbye








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar