måndag 30 november 2009

Gracias por su visita



Känns det som hela Gran Canaria sjunger ikväll efter att vi lämnat ön. Igår fick jag punktering (utebliven blogg) efter ytterligare en sista dans. Orkade inte tänka, måste packa.


Dagen var underbar som vanligt, solen fortsätter att vräka ner och Anna och Nacho anordnade ett jättegrillparty vid Poolside. Kvällen avslutades på Skaninaviska som vanligt och med Herrskapet Svensson i högform.

Vi lämnar sviten på "Flamman" vid 9-tiden och tar ett gripande avsked av Svenssons som egentligen inte är nå´ra Svensson. När man säger som en Svensson menar man ju att någon är medel, vanlig.
Det är inte vanligt att folk är som de här Svennson i alla fall.
Över medel alltså.



Hemresan blev seg. Nästa gång försöker vi hitta direktflyg. Den här gången fick vi efter förseningar mellanlanda i Barcelona. Ytterligare förseningar och 3 timmar till i luften. Flygplanschaffören berättar att det är plus 2 grader på Arlanda. Men det måste vara ett riktigt köldhål i Norrköping för där var det minus 60 grader när vi passerade. Planet, en Airbust 321 tog svensk mark kl. 23. 20. Kylskåpet hemma är ju tomt, men vi hittade en liten nödbutik på Arlanda så vi kunde köpa en sallad och en öl till nattmålet. Vi rusade sedan till närmaste taxi. Taxichaffisen, en äldre gubbe gillade att Maud O gjorde bra som inte vill hjälpa Saab och så körde han en så´n här fult plåtmonster som Chrysler. Jag anförtrodde honom att jag tyckte grillen är så klumpig och ful. Ja smaken är som baken menade han. Gud vad gott ölen smakade ! Salladen också.
Väl hemma låg räkningarna snyggt uppradade av trädgårdsmästaren, någon blomma hade slutat leva, frysen var så full av is så den höll på att sprängas. Dörren hade nog inte varit helt stängd.
Tiden hade stannat. (Pendylen).
Inte fick vi några räkningar på GC heller ? Nä vi kommer snart tillbaka GC.
Hasta la vista

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar