onsdag 18 november 2009

Den långa ökenvandringen

Idag fick vi höra av Anna här på Flamboyan, att vi är uppsatta med förtur till 2010 års November. Härligt, för den här lyxsviten har varit toppen och till mycket bra pris. Då kan vi ju se tillbaka på ett val som var i september och förhoppningsvis löst upp alliansen så de små partierna som nu ätits upp av stora stygga vargen kan slicka sina sår och försöka återuppbygga sitt existensberättigande, om de nu har något ? Eller slå ihop skiten och kalla det för Liberala centermodekraterna.


F.ö. så badades det idag igen och Berit fick prova sin nya bikini. Vågorna gick höga och vattnet börjar nog svalna, eftersom nätterna nu är lite svalare. Bara ca 18-20 gr. C +. Men prognosen för resten av tiden ser bra ut. Mest sol och 23-27 grader.Vi vandrade i vattenbrynet hela den långa vägen nästan fram till nudisterna innan vi vek av mot närmsta vattenhål genom öknen.



Där borta vid horisonten kunde vi se ett par andra som verkligen har en lång ökenvandring framför sej. Se bild. Nämligen Fru Olofsson från Bygdeå och Fredrik Federley från Stureplan. De går nu och letar efter Centerpartiets väljare som de tillsammans skrämt bort och nu tycks ha lämnat in för gott. Men öknen är varm och torr så det är bråttom.




På min nedre bild kan man se fotspåren efter alla centerpartister som givit upp.




















Morsning och adios


2 kommentarer:

  1. Det är den socialistiska alliansen Du talar om i valet 2010 hoppas jag?

    SvaraRadera
  2. Om man läser vad som står i bloggen så framgår det med all önskvärd tydlighet vilken allians som avses.Men jag är ingen vän av blockpolitik alls. Låt alla partier gå fram med sin politik, så får vi se vad väljarna tycker och sedan försöka få ihop en handlingskraftig regering, som förr. Även över blockgränserna eller gör två partier då. Ett rött och ett blått. Den här typen av allianser gör att gränserna suddas ut. De mindre partierna tvingas anpassa sej till det största och deras profil försvinner ut i rymden.

    SvaraRadera