lördag 31 oktober 2009

Gran Canaria direct








När vi kom möttes vi av Anna Edsholt som disponerar dessa bungaloos. Här möttes vi av välkomstbrev, chips och en flaska rödvin till kvällen. Anna, en fantastisk glädjespridare som vi genast tog till hjärtat.

Här saknas inga brister. Vi kan bara gå ut i gräset, som på landet. Har aldrig sett så välutrustat boende. Vi letade och letade för att hitta något att klaga på, men icke. Men så när vi skulle ha en (av många) kastrull, så saknas själva "Pluppen" man håller i. Men jag skiter i att klaga på det tror jag.

Bilden längst ner är vyn mot Playa Ingles, som syns längst bort till vänster i horisonten och havet mellan. Det ser längre ut på bild än vad det är.

Vi gick igår den vanliga promenaden dit och våran favoritservering där den här clownen fortfarande uppträder. Han skojar med förbipasserande turister och ibland ber han om en puss och då får mottagaren en riktig vit puss på mun av den vita krämen han har. Folket jublar.

Lenas IT-café ligger bara 100 meter från oss och det här trådlösa nätverksuppkopplingen fick jag köpa av henne för en 10:a. Den når oss på vår uteplats. Det var gratis internetanslutning här på Flamboyan, men lyckads inte ansluta så jag gick till Lena.

Inte ett moln har vi sett på himlen men det fläktar bra nu. Kanske blåser det upp till oväder ?? Nä det är väl inte möjligt ?

Vi hade ju tänkt att vinna storkovan för att köpa lägenheten, men de här 7 centen räcker väl inte till handpenningen ?

Förra gången vi var här upptäckte vi att det fanns en lågpriskedja som heter Hiper Dino och ligger i San Fernando som ligger i utkanten av Pl. Ingles. Vi bestämde att storhandla där för då kan man få varorna hemkörda gratis om man köper för minst 60 ÄVVRO och det är ju lätt när vi är här en månad. Så det gjorde vi igor.

Imorgon (idag när ni läser i Sverige) är det söndag och vi tar en promenad till Svenska kyrkan som ligger ganska nära här. Får se om det finns nå´n ledig präst.

Morsning och goodbye

1 kommentar:

  1. Ja nu har Ni hamnat så nära Paradiset man kan komma, men ge sjutton i att stanna kvar där :-)
    Kram

    SvaraRadera