torsdag 29 april 2010

Ynkryggen Odell

Vi har förflyttat oss 2 veckor bakåt i tiden, med hjälp av vår Volvo. Närmare bestämt 14 mil nordost om Solna. Här är allt i naturen ca 2 veckor senare än hemma. Här växer nu tussilago, blåsippor och vitsippor jämsides.
Trodde först att jag glömt kabeln för överföring av bilder hemma, men det hade jag inte naturligtvis. Så jag kan hålla hela världen uppdaterad som vanligt.



Det här är den snö som finns kvar. Mindre
än väntat.
Men andra problem uppdagades snart.
Varmvattenberedaren vill inte, avloppet igensatt,
Septitanken ur spår m.m.
En liten snötunnel











.
Så var det då det här med ynkryggar. Den störste av dem alla, Mats Odell. De blåe och de blågröne och de blåblåe, alltså alliansen är så desperata nu att man organiserar rena personförföljsen mot Mona Sahlin, ivrigt påhejad av pressen och alla löjliga opinionsmätniningar.
Ett sällsynt dåligt påhopp av både Odell och Littorin. Självklart har man planerat detta och att det skulle ske samma dag. Det är ju ingen tillfällighet. När Aftonbladet frågar de andra ynkryggarna i alliansen, Fru Olofsson, Göran Hägglund och Jan Björklund vad de tycker om utspelet, så svara alla 3 samfällt: Ingen kommentar.
Vad faan ska vi med alla opinionsmätningar till ? Nu frågade man om man ville ha höjd bensinskatt. Tacka f... för att ingen vill ha det. Det kan man väl skriva artikel om utan att fråga. Jag vill inte ha det heller. Varje höjning av bensinpriset gör det det mer och mer omöjligt att upprätthålla bilresor till landet.
Alliansen politik har ju misslyckats och väljarna ångrar förra valet, så nu sprider sej förtvivlan i alliansen och då tar man till underbältetargumenten. Högeralliansen har legat under i opinionen sedan valet 2006.
Men jag minns vad en av Sveriges mest rakryggade politiker, Olof Johansson sa en gång om Mats Odell.
Observera att kvinnan på på Tobleronepaketet inte har någon liknelse med känd näringsminister. Tvärtom.
Morsning och goodbye Odell 19 sept.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar