torsdag 20 maj 2010

Om man skulle bli modekrat ? Så klart !

Jag läser i DN, tisdag 18 maj 2010, att moderaten Sten Nordin, Finansborgarråd i Stockholms stadshus har tagit åt sej av kritiken mot planerna att bygga höga hus vid "nya Slussen", så utsikten och skönhetsintrycket av Stockholms hjärta skulle förstöras, nu ändrat åsikt och drar tillbaka förslaget.
Det finns människor som blint tror och tycker som politiker i höga ställningar och då i synnerhet, moderater föreslår. Det är nämligen lite finare att vara moderat
Men här visar Nordin respekt för folkviljan. Kanske kan han bli en ny Gustâv.
Gustâv som tyvärr omkom var en bra Solnaledare.
Heja Moderaterna !
Samma dag läser jag i "Mitt i Solna" att Centerpartiets gruppledare i Stadshuset, ivrigt förespråkar "vandaliseringen" av Slussen.
Snacka om "Betongcentern".
Samma centerpartist förespråkar som bekant 100 meters höghus med daghem och grönområden på taken, eftersom det inte finns plats på marken för alla höghus.
Vart i helvete är Centerpartiet på väg ??
"Mådderatskan" själv blev förnärmad häromdagen när "troligen blivande" Språkrör för Miljöpartiet, Gustav Fridolin, sa den absoluta sanningen om Centerpartiets förändring och ointresse att driva traditionell centerpolitik, till förmån för ministerposter i en moderatstyrd regering.
Måd är bara ute efter att skriva in sej i historieböckerna, som den centerledare som kunde hålla ihop en högerstyrd regering en hel mandatperiod.
"Högerspöket" själv, Fredde, tackar och tar emot och sväljer hela c-partiet och av bara farten slukar han "Kådisen" och Herr Björklund på vägen.
Morsning och Goodbye Moderater !
Nu blåser Sydvindar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar