tisdag 11 maj 2010

Fängelset i Hagaparken

Jag var inte färdig med förra bloggen, men datorn ville annorlunda. Men då fortsätter jag i nästa. Läste nyss på "nätet" att hon Vickan och Danne fått tillstånd att montera upp 60 övervakningskameror, + de 13 som inte behövs tillstånd för. Alltså 73 stycken.


Undra på att stödet för monarkin minskar. Nu får det faan i mej vara nog. 73 kameror i Hagaparken. Kommer inte att kunna gå bakom en buske och pissa utan att ha en kamera i Y-fronten. Hagaparken är stängd för allmänheten. Jag är inte personligen rädd för övervakning på gator eller i T-banan, men i "Folkets Hagaparken".

Egentligen är det mest synd om "Paret". Instängda bakom kilometerlångt stålstängsel och 73 kameror som ju klart bevakar dom också. Vad har dom för frihet ? Håller med någon som tyckte att det finns bostad på Drottningholm till dom också och där finns bevakning av soldater med skarpladdade vapen.

Å andra sidan vet jag inte hur många kameror President Reinfeldt skulle behövt om det varit presidentbostad ? Kanske räckt med 53 ?

Å andra sidan kan ju Vickan avsäga sej tronen och bli som folk. Gå på promenad i Hagaparken och titta på slottet där pappa växte upp, eller ta en prommis med Danne utmed Västerlånggatan.

Morsning och goodbye Hagaparken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar