lördag 25 juli 2009

Jan Guillou Norrskedika.


Mannen till vänster i bild, är alltså den store deckarförfattaren Jan Guillou och jag har absolut ingenting emot vare sej honom eller hans böcker, snarare tvärtom. Men han var i alla fall på Norrskedikadagen igår. Han bor ju här i närheten. (på sommaren). Jag tog det här fotot kl. 14.10 efter att vi hade haft loppisförsäljning till kl 14.00.
En lång kö av köpare av hans böcker ringlandes bakom. Behållningen går till uppbyggnaden av Norrskedikaparken, som ju så tragiskt brann ner... (upp) ... i våras.
Men Gud va folk det var idag. Bilköerna varade 5 km ända till Östhammar.
Apropå det så är det idag bara 5 månader till juldagen, då vi ska gå på julottan.
Kanske gjorde jag minst ett fynd idag också. Det kan man göra på loppisar. Köpte en singel LP med Agnetha Fältskog, för 20 SEK som på Tradera sålts för 370 spänn.
Jag är mycket imponerad av sammanhållningen i en så´n här "Håla". Som det stod på en dekal : "Norrskedika inte bara ett gupp". Efter den tragiska branden i våras, då Norrskedikaparken brann ner till grunden, ( Norrskedikaparken är en gammal hederlig folkpark med många stora dansband varannan vecka ) Alla ställer upp, samlar in pengar och har försäljningar, företag sponsrar, skänker föremål till speciella auktioner, ont så vajter.
Här var också veteranfordon utställda. Både MC, Traktorer och gamla härliga "jänkare".
Bäst somna för natten.
Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar