fredag 27 mars 2009

Bortkastad dag

En hel dag från tidig morgon helt bortkastad. Vi hade bokat bord för loppis i Huvudsta centrum. Kommer ner med famnen full av flyttkartonger - då är bordet upptaget av annan medelålders blondin. Dubbelbokat.- J....r. Kånkar upp dem igen och stuvar in dem i våran rymliga miljösabotör "Volvocontainer". Åker till "Sumpan". Kanske det kan gå bra idag då de fått gratisreklam i Lokal-TV på morgonen, för att det tyvärr ska läggas ned.
Men för tusan, de öppnar ju inte förrän 11.00 och klockan är bara kvart över nio.

Vi drar till Vårberg med full gas i omkörningsfilen. Där öppnas inte heller förrän 11.00. Hade lagt i pengar i parkeringsautomaten, som blev bortkastade för vi fick vänta 45 minuter.
Nä, marknaden i Vårberg är lika dött som chansen för Wanja att sitta kvar.

Vi åker hem i samma omkörningsfil som dit, fast på andra sidan förståss.

Kläckte idén att vi borde ta T-banan in till en antikaffär på Frejgatan för att hitta reservdelar till ett par gamla fotogenlampor, som vi tänker sälja med god vinst. Vidare skulle vi till ett antikvariat också för att hitta gamla veckotidninar av VI. (Konsums gamla). Ty där lär finnas tecknade illustrationer av C Peters, som jag har en tavla av.

Kallt är det också. Det blåser kalla Ishavsvindar från norr i det globalt uppvärmda klimatets tecken.Vi har gått tvärs igenom centrala Stockholm utan att få något uträttat och farit runt med Volvon och släppt ut en massa avgaser, så nu blir t väl ändå "varmare" ?














Är det underligt att man längtar bort nå´n gång ?









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar