fredag 13 mars 2009

Fortsatt alliansregering 2010


Nu är jag övertygad om att det blir fortsatt alliansregering efter valet 2010. Denna gången består den av S, V och MP. Efter dagens framträdande hos Malou von Siwers i programmet "Efter 10", så framstår det klart. De uppvisade stor samstämmighet, glädje och entusiasm inför uppdraget att ta över i september 2010.


Men det beror ju också mycket på hur massmedia framställer alternativen. Vi vet ju mycket väl hur stora svarta rubriker på kvällstidningslöpsedlar påverker folk. Det är alldeles uppenbart att massmedia kan avgöra ett val.


Man hoppas ju att så låga och unkna lågvattenmärken om "Tobleronegodis" och "Rödgröna röran" kommer bort och man slutar tjafset om Monas första invit till MP. Nä ta dem på allvar och lyssna vad de har att säga istället.


Det är över ett år till valrörelsen drar igång på allvar och det kommer att finnas ett klart regeringsalternativ för ett mänskligare Sverige.


Mona växer mer och mer och har en oerhörd förmåga att komma igen. Så hoppas jag ju lite på att hon kommer att få någon sorts draghjälp av Margot Wallström, efter att hon avgått som EU-kommisionär i höst.


Fyrklöver är en sällsynthet och är svår att hitta i gräsmattan, medan Treklöver och maskrosor växer hej villt. Älskar också att plantera rosor på landet.


Om jag får råd att åka dit i år. Det är 14 mil och med vår miljöbov till bil så kostar det en slant. Men jag skall försöka sätta en vindsnurra där bak på bilen där vindrutetorkarna sitter, för de fungerar ju ändå inte. Det blåser bra i Roslagen.

Ps. Bifogar bild på alliansregeringen 2010.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar