lördag 7 april 2012

Vårmodet kommer till Huvudsta. Sifos aprilmätning.



Skärtorsdagen började med en biltur mot nya Friends Arena, f.d. Swedbank Arena.
Man fick byta namn på arenan innan den är färdigbyggd p.g.a. skandalerna kring (Moderaterna 29,9 % ) den, med f.d. stadsdirektören och f.d. kommunalrådet som åtalats för korruption.
Namnet blev för nedsmutsat antar jag. Inte bra för en bank.
(Sifo: idag)


 Sedan gick vi årets första runda kring Råstasjön för att kolla läget med blåsipporna och fågellivet. Jag hoppas vid Gud att inte nya arenan och planerat höghusbyggande bara ett stenkast från sjön kommer att förstöra detta paradis. Våren tog ju paus så det var kyligt och blåsipporna kurade ihop sej. Här på samma ställe som alltid ses röda (Socialdemokraterna 34,1 %)  blåsippor och många fler blåa förståss.





Så här ser byggarbetsplatsen ut idag. Vi stötte på Josefsson från TV som filmade oss bl.a. när vi gick förbi. Men vi klarade oss från att kommentera eländet, men (Fp 5,2 %) han har väl något i kikaren.







Sedan drog vi till "Sumpan" för att kolla in vårmodet. Vi stannade upp vid Myrorna på Sturegatan, där den här något apatiska (Centerpartiet Annie get your Lööf, 28-åringen, 4,2 %)expediten visade det senaste.





När vi kom hem uppträdde (Kd 3,1 %) jag på Catwalken iförd väst (eller sleep over) i påskens gula färg.
50 Kr.





Häftig vårrock i mellansvart. (V 6,5 %)
135 SEK.




Byxor från Sundbybergs outlet, med fickor både fram och bak och på sidorna, med plats för ( Mp 9,5 %)  allt jag släpar med mej. (Måste ha)
200 Kr.





Den här AIK-killen bär solglasögon av märket Rayban. Gåva till mej från kär sambo. Inköpta förra året på auktion ( Sd 6,6 %) i Norrskedika.
Flera hundra svenska kronor.

Ior önskar alla bloggföljare en fortsatt skön påskhelg. Imorgon (idag) bär det av till Norrköping och barn och barnbarn för första gången sedan förra sommaren.
Morsning !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar