torsdag 25 februari 2010

Svanenmärk jägarna


Guldet sprutar som glädjetårar över Sveriges olympiadeltagare. Guld i stafetten och Norge 2:a som "vanligt". Förlåt Aase.


Och Saabaffären är äntligen helt klar. Detta trots Maud Olofsson. Det enda positiva hon kunde kläcka ur sej var att : "nu återstår mycket arbete för att få Saab lönsamt". Hon är en skamfläck för Sverige som i egenskap av Näringsminister åker omkring i en Tysk bil.

Nu är varg och lojakten över, så Jägarnas Riksförbund jagar efter nya jaktmarker och nästa skyddsjakt föreslås drabba Svan och Tranbeståndet.
Vad i helvete menas ? Har svanarna börjat äta upp jakthundarna, som vargarna sades göra ?

* Vargarna äter upp hundarna och rådjuren.


* Svanarna äter upp fisken.


* Kungsörnen äter upp katterna.


* Katterna äter upp Domherrarna

Kanske är det inte för många vargar, svanar, kungsörnar eller katter. Kanske är det för många jägare.
Nästa skyddsjakt borde bli....... nä förresten........Ut och skotta snö på SJ:s oc SL:s spår och växlar.

Därefter borde jägarkåren "Svanenmärkas" med bäst föredatum.

Det var en Vietnames som vann motsvarande 2,9 miljoner svenska kronor. Han ville ge bort allt, men fick inte för han visste inte vad pengar var för något.

Jag skulle också ge bort, åtmindstone 2 av miljonerna. Det skulle bli en halv "mille" till var och en av allianssyskonen om dom bara försvann från Rosenbad.


Såg ett program på Animalplaneten ikväll (igår) om Tjernobylkatatrofen. Människorna försvann ju som en avlöning och naturen lämnades att dö.

Nu har djurlivet tagit över och växter börjar grönska utan att förstå varför. Björn och varg slåss om katter och andra ätbara djur.

Tänk att den smällen 1986 var som 400 Hiroschimabomber.

Jag minns fru M.Olofsson grät för sina barns framtid då. Just idag irriteras hon över att de svenska kärnkraftverken inte går för fullt.

Nääe, nu går jag och lägger mej innan jag blir förb.....
Bilparkerinen Armégatan, vid f.d. Hydro
Morsning och Goodbye














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar