lördag 30 oktober 2010

Moderater, Karl Lagerfeld, Berit o Katja i badet

                                     



Nääej, tänker inte prata om moderater även om de heter Sofia Arkelsten eller gren. Nä nu har jag semester, men det har ju inte vi pensionärer någon och ingen semesterersättning heller. Upp till kamp, 5 veckors semester och fritt uppehälle på Gran Canaria så länge jag lever.

                                                
 Vilket klipp. Köpte en stor, flaska Lagerfeldts After shave för reapriset 264 SEK. Alla damers favoritdoft på herrar. (Inte alla, kanske).
 Detta är favoritvattenhålet i San Agustins köpcentra. Lokal pub Don Quijotte. Här sitter vi på trästubbar och, ja titta på prislistan Restaurang Lejon ! Mysgubben som serverar och här träffar man riktiga kanarianer.

 Idag var för........skräckligt varmt. 36 grader uppmätt. Tur att Berit och Katja finner varandra i polen. Jag vägrar av princip att bada i pool. Principer kan ju brytas eller .... näe.
 Leif kliar sej bakom örat och inom några få sekunder har han bestämt sej att hoppa i också.
Nä inte ett ord om moderaternas svårigheter att hitta folk till tjänster efter val efter val. Kanske lever dom i en värld för sej ? Oantastliga.  Bilden talar om en riktig groda från Arkels sten.
Kom ihåg om 4 år, vad jag sagt om moderaternas strategi.

Morsning och goodbyes boys and girls.

Ps.
Har
någon
sett
Mååååd ?
Ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar