måndag 25 oktober 2010

Första dagars heliga

Den här lilla gubben, för jag tror det är en gubbe eftersom han gillar Berit. Kände säkert igen henne från ifjol, ty han nickade instämmande när hon sa sitt namn Han sitter och hälsar välkommen utanför en restaurang bortåt Playan.
 Dagen efter vi anlänt tog vi bussen till San Fernando och Hiper Dino. Det är en stor, stor butik med låga priser. Köper man för 60 Ävvvro så får man det hemkört gratis var man än bor. (fast inte till Sverige dumbom). Och det gjorde vi.  4 x 8 liter vatten, 10 kg potatis och en massa basvaror som är tungt att bära. Innan vi kom hem stod det redan på golvet i hallen. Vi var ju tvungna gå vägen förbi Warsteiner Treff.
 Det här är utsikten till höger från vår uteplats. I I förgrunden ett Flamboyanträd och i horisonten Playa Ingles vid kanten av Atlanten. (Det rimmade). I fjol tog vi en fröskida från ett annat så´nt här träd inär vår plats, som nu växer hemma i Solna och Åse är sparsam med vatten till.
 Köpcentret San Agustin, sett från vår plats på jorden, just nu. 5 minuters promenad. Där finns bl.a. Vivo och Spar med riktigt bra priser på Whiskey, nej jag menar på färska charkvaror. Riktigt bra kvalité faktiskt.
om ni håller er vakna en tid till så kommer kanske en "gammal" blogg till, där jag berättar och visar bilder från när jag såg ljuset i tunneln för första gången.


Morsning alla diggare !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar