onsdag 25 augusti 2010

Rulltrappan

Läser i gårdagens Stockholm City en artikel ang. varför handtaget på rulltrappan går snabbare än trappan. Det har jag undrat i 27 år sedan jag kom hit.
Jo det förklaras som så att om de skulle ha samma hastighet skulle man uppleva det obehagligt, precis som att man skulle tappa balansen.
Det förklarar varför Maud Olofsson alltid går fortare än sina högerkamrater. Hon är rädd att tappa balansen och kontakten med väljarna.
Hon ska nog inte åka rulltrappa alls, för kontakten har hon redan tappat så det hjälper inte att åka rulltrappa.



Vett och etikett i T-banan.
Här ser vi exempel på hur hennes arm är på väg att försvinna ifrån henne. En annan sak ser vi tydligt också. "Stockholmsdiciplinen" i Tunnelbanan. Man skall stå eller gå tydligt till höger. Vi ser längre ned i trappan hur en "Lantis" har parkerat sej mitt i trappan och hindrar därmed någon "stockholmare" som kanske har bråttom att hinna med nästa T-bana om han måste byta vid T-centralen för att komma till jobbet, lite försenad förståss.
Här har vi Britney Spears i rulltrappan. Ja vem faan skulle inte tappa balansen om man kom bakom henne i rulltrappan. Synd bara att hon inte har råd med hela strumpbyxor.

Hoppsan, här ser vi hur alliansen har tappat balansen och kommit i otakt med väljarna.
Visste ni förresten att rulltrappan i Västra Skogen är Stockholms längsta med sina 66 meter och 362 trappsteg. Lutningen är 32 grader. (exakt som personen på bilden ovan).
Morsning Britney !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar