söndag 22 augusti 2010

Jag kan inte vänta ......

Jag kan inte vänta....
.....Du behöver inte vänta längre än till 19 sept. för att byta ut de fyras gäng, Högeralliansen, mot en solidarisk rättviseallians.

Idag var det välbesökt valupptaktsmöte med Socialdemokraterna i Solna, i Hagalundsparken.
Medverkade gjorde Solnas framtidslöfte Johanna Graf, oppositionsråd i Solna och bl.a. också Ilija Batljan, Finanslandstingsrådskandidat i Stockholm. (Oj 28 bokstäver, lika många som i alfabetet i ett ord).

Här ser vi Johanna Graf presentera Socialdemokraternas politiska budskap för Solna den nästkommande mandatperioden.


Här samtalar jag med Johanna om trafikinfarkten vi ser nu i Solna. Johanna har ju föreslagit biltullar för de som passerar Solna. Ett måste för att minska kaoset på Solnas gator.

Mycket förtroendeingivande tal av kanske nästa Finanslandstingsråd Ilija Batljan, som talade mycket om de satsningar som behöver göras inom sjukvård, äldreomsorgen och kollektivtrafiken.
S i Solna går till val med ett program som heter: "9 saker som gör livet lättare". Ingressen slutar: "Vi lovar inte guld och gröna skogar i Solna, skatten vill vi varken höja eller sänka. Däremot tänker vi ta krafttag mot slöseri, skrytbyggen och trafikkaos".
Bättre kan det inte sägas. (Hela programmet finns i valstugorna).
Salminen och hans påhejare har sålt ut snart allt som går att sälja av våra gemensamma tillgångar, bara för att hålla skatten nere. Pengarna används till skrytbyggen som t.ex. Nationalarenan, som ingen vill ha. Däremot underhålls inte skolor och daghem m.m. utan förfaller.
Se t.ex. FP-s affischer " Upprusta skolorna". Då har man suttit vid makten och inte gjort det då ????


Nej, vi i Solna kan inte vänta längre. Inte längre än till den 19 september, på Johanna.
Morsning i väntans tider Johanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar