onsdag 4 augusti 2010

Borgmästare Salminen Solna

Den här mannen kallar sej Borgmästare och heter L-E Salminen. Han borgar för Solna enligt valresultatet 2006. Han är modekrat och enväldig domare.
Borgmästarämbetet infördes i Sverige från Tyskland på 1300-talet......... och det är väl där dom hör hemma.............på 1300-talet, moderaterna.

Den här mannen figurerar även som seriefigur på framsidan av "Husorganet Mitt i Solna" , där han säger, citat " Moderaterna vill göra solnatrafiken lugnare och säkrare - vi går till val på Huvudstaleden i lång tunnel och 30 km/h i alla bostadsområden", slut citat.

Ja det var ett magert vallöfte. Genomfarten i Solna kan inte bli lugnare och säkrare efter att man gjort det näst intill omöjligt att få upp farten ens till 30 km/h. Det är bara det att trafikflödet har inte minskat utan det är bara trafiken som står stilla.

Huvudstaleden i lång tunnel ?? Skitsnack, finns inga löften eller prioriteringar från Vägverket att det blir av inom 20 år.

Den frågan om Huvudstaleden i lång tunnel har drivits förr i många år av centerpartiet, på den tiden partiet var ett självständigt mittenparti.

Nä, ska det bli någon ändring till en bilfriare stad får du nog rösta rödgrönt. Johanna Graf (s) har föreslagit genomfartstullar.

Morsning och goodbye Borgmästare Salminen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar