tisdag 6 juli 2010

Tur med vädret

Beställde just hem det här berget, 5 kbm gårdssingel, som skall medelst skottkärra transporteras fram till, bredvid och under huset.


Men vädret har blivit gynnsamt för latmasken. Kan skylla på värmen att "berget" ännu är orört. Inte för att jag hoppas på kyla, men värmen kräver så många kylda öl att jag skulle nog snubbla på spaden och somna i hängmattan om jag gav mej i kast med högen.



Tur med vädret har de väl i Almedalen på Gotland där politikerveckan pågår. Men mörka moln tornar upp sej och en och annan politiker behöver nog kylas ner rejält. Fredrik t.ex. som nu fått för sej att han är Erlanders efterträdare som Sveriges landsfader.

Moderaterna är det enda arbetarpartiet basunerar han ut. Vi ska inte sänka skatterna nästa år. Vi ska minsann satsa på skola och omsorg. Jo kyss mej nå´nstans. Var 4:e ungdom är arbetslös, sjuka utförsäkras och de rikaste har under 3 år fått kraftigt sänkta skatter.

Överbuden är många och nu väntar jag bara att Mona säger att vi ska minsann sänka skatterna. Men så dum är hon inte. Hon har tvärt emot lovat höja skatterna för de rikaste. Ärligt. Ta tillbaka lite som högerpartiens snott av de svaga.

Det värsta är att debatten har blivit smutsig så in i he...... . Den fullständigt vansinniga och organiserade smutskastningskampanjen mot Mona Sahlin.

I sitt tal i går nämnde han inte heller med ett enda ord de andra alliansbröderna. Hans strategi är ju helt klar. Han vill att M ska bli så stort att han ensam kan bilda regering. Så som det var med S på Erlanders tid. Han är inte dum han Reinfeldt. Han rider på framgångens vågtopp. Hoppas det blir vindstilla snart så han kommer ner på fast mark under lackskorna igen.

Sedan kan han fortsätta sänka skatterna.

Nu är ryktet igång att Maud Olofssons tid är ute. Det talas i korridorerna enligt gossen Fredrik Federly. Namn som småtjejerna i Stureplanscentern nämns.

Ja vad kan man vänta sej ???

Morsning och goodbajs i högersvängarna !







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar