måndag 5 oktober 2009

Huvudet upp och fötterna ner






Ja så brukar man svara när någon nyfiket frågar: Hur står det till ? Jo tackar som frågar, det är huvet upp och fötterna ner.

Inte som Djurgårdare då förståss. Då är det givna svaret.: "Det är huvudstupa som gäller".
Bilder säger mer än 1000 ord heter det ju vidare och som gammal fotograf tycker jag det är viktigt att illustrera bloggen med bilder.
Bild 1 och 2 visar en dam jag såg i en trädgård i närheten av Gimo idag på väg till landet Jag tyckte det såg roligt ut att så här års gå på händerna så jag stannade och frågade : Vad gör du ?
"Jag läser allsvenska tabellen" får jag till svar. Javisst ja, nu förstår jag.

Så när vi kommer till Östhammar skulle vi gå till Biblioteket för att lämna en bok som sambon lånat och där har man en förskola i en lokal bredvid. Där lär personalen barnen att stå på händerna i den händelse att de framdeles skulle bli Djurgårdsfans.
Jo det finns djurgårdare här uppe, men mest är det ju AIK-are förståss.
F.Ö. läser jag i DN att spiondömde Bertil Ströberg begär resning. Att det var så enkelt !!! Man begär resning. Det hade jag ingen aaaning om ??? Och männen som lagt ut miljoner på Viagra !
Apropå F.Ö så hör jag till min häpnad att ZCSlaatan inte gjorde mål för sitt "Barca" igår. Ja vad var det jg sa ? Han är SLUT.
Morsning och Goodbye !












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar