onsdag 25 februari 2009

Bröllopet beställning av alliansen

Alliansen kan komma att räddas från ett valnederlag tack vare förestående Kungliga bröllopet. All fokusering kommer hela våren att tas ifrån starten på valrörelsen. Högkonjunkturen begynner åter. Efterfrågan på varor som kan knytas till bröllopet innebär ökad efterfrågan på arbetskraft. Alliansens misslyckande drunknar i nyhetsflödet runt bröllopet. Det är ungefär samma effekt som efter ett världskrig. Ett land reser sej och det ger synergieffekter runt om i världen, kanske ända till Obamas USA. Heja Sverige. Att något nära samband finns tyder vice statsministerns uttalande på, citat: "Han är en trygg och stabil partner".
DN publicerar idag ett halvdåligt släktträd, där "Dannes" närmaste släkt publiceras med endast namn och bara upp till Farfars och Morfars nivå utan angivande av vad de sysslat med.
Jag kan i sammanhanget avslöja att min salig far släktforskade och det är en stor glädje för mej att presentera min farmors farfars farfars far Laurentius Laurentii Edqvist, eller Lars som man säger idag. Han föddes i Karlstads Landsförsamling och var komminister i Gåsborns församling. Han avled av "Feber med Håll och Sting " 1750.
En dag kvar till vi, sambo Berit och jag pyser till Gran Canaria.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar