söndag 26 april 2009

Tekniskt fel












Iors blogg idag är så omfattande, så han orkar inte hålla sej vaken tills den är färdig, efter att ha jobbat hela helgen. Vi pensionärer har ju inte tid att vara lediga i helgerna heller. Inte råd heller förresten. Dagens -50-70-talister snor ju pensionerna för oss också., börshajar, bonusdirektörer och en massa skitförnäma politiker som bara tänker på sej själva. Vi som byggt landet.
Nä när jag vaknar imorgon blir det andra bullar. Hoppsan, slant visst på teckensnittet.
Nä nu är det laddat med synpunkter på bl.a: Annandag jul, som infaller om 8 månader, svininfluensan, (jag känner flera svin), Folkpartiets egen Mormors mor Marit P, Japans fattigpensionärer, (som allians för Sverige .....?) Sist men inte minst, men eftersom AIK ligger i topp är vi inte sist. Synd om mina barn som bor i Norrköping, att AIK slog IFK Norrköping med 2-1 i Sv. cupen idag. Men vad ska jag göra ? Har man bott i Solna i 20 år så har man blivit "Gnagare". Det är en följdsjukdom. Det finns ännu inget känt botemedel enl. läkarvetenskapsakademinpåKarolinskainstitutetdärvårankompisIrisjobbarsomekonomompå dagarna.
EU, ligger det i Sverige ?
Ja du IOR och Rutger, vi sover på saken, så återkommer vi med detaljer imorgon. Hoppas ni andra kan sova med nyfikenheten !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar