lördag 15 augusti 2009

Nu kom(posten)


I veckan har jag importerats av Postens VD Lasse Nordströms, förlåt, impregnerats av, behov av ett antal extraknäck för att få det att gå ihop hemma, förlåt imponerats av ska det vara.

Lasse har ju bara ca 900.000 SEK, i månaden. Om jag haft den lönen som vaktmästare på Centerpartiet, skulle jag avstått från förmånen av fritt månadskort på SL, även om det var i tjänsten och även fritidsuppdraget som ersättare i Miljönämden i Solna.


Lasses extraknäck har visserligen "bara" givit 1 1/2 "mille". Självklart väcker det ont blod bland anställda m.fl. som undrar. Som en anställd brevbärare uttrycker det : "Jag tror inte han skulle hinna det om han delade ut post".

Undrar om han, Lasse G Nordström får bonus på antalet brev (postlådor) som han lyckas lägga ner eller plocka bort från sina stolpar. Läser att i höst kommer det att bara finnas 23.630 st, en minskning med 2.811.
Om vi inte fått ha våran Söderby Karlsäng 19, ifred för hoonom, så hade det bara funnits 23.629 kvar i höst och Lasse G tjänat nå´n krona till.

Det är dags att kom(post)era alla ............. ja det får väl för fa.. finnas gränser.
Nu blir det kräftor och "Skåne"
Goodbajs.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar