lördag 22 augusti 2009

Fredrik Reinfeldts dilemma



Det händer en hel del dumheter som inte går min näsa förbi.

T.ex det här paret "Fredde" och "Måddan".

Nu pågår förhandlingar på Harpsund om budgeten för valåret 2010. Partiledarna i de "Fyras gäng" måste ju hävda sej för att få med något till sina väljare.

Mannen till vänster på bilden vill ju som vanligt sänka skatterna för de som har arbete, så de kan konsumera mera så att det skapar arbete. Fru Olofsson, till höger på bilden, vill sänka skatterna för arbetsgivarna så de kan anställa flera ungdomar som ska få sänkt skatt av Fredrik, så de kan konsumera mera så det ger ändå flera arbetstillfällen.

Andra politiker vill höja pensionsåldern så vi kan arbeta längre så vi inte ska behöva få pension innan vi dör. Men hur det skulle skapa fler anställningar av ungdom framgår inte, men det kanske går ihop det också. En annan person i "Fyrklövern" anser faktiskt att även pensionärer konsumerar och kräver skattesänkningar äntligen för oss pensionärer.

Klart som korvspad att man inte åker till Vaxholm utan att ha skattesänkningar i portföljen.


Enligt obekräftade rykten säger Fredrik här på bilden till Maud att han vill få som han vill, varvid Maud skulle ha svarat : "Det vet du väl Fredrik, jag har alltid sett upp till Dej. Det är du som bestämmer".

Fredrik blir mer och mer översittare ju längre han regerat och det kan bli hans största dilemma. Kom ner på jorden och försök se på verkligheten.


En annan overklig sak är att Engelsmännen kunde frige en massmördare som orsakade Lockerbiekatastrofen. Humanitära skäl p.g.a. att han har långt framskriden cancer. Han var ju dömd till livstids fängelse och nu när det var så nära !!!!!!!! Istället kommer Kadaffis privata jumbojet och hämtar hem honom och han hyllas vid hemkomsten som hjälte. Nä fy faan.


En annan overklig sak till är att stadsdelsförvaltningen på Liljeholmen gett klartecken till nybygge av bostäder på det enda grönområde som finns i närheten. 50 ekar ska bort mellan nuvarande bostäder på Nybohovsbacken och sjön Trekanten.

Jag bodde själv på Nybohovsbacken i slutet av åttiotalet och upplevde det där området som väldigt befriande. Tänk på djurlivet, inte minst !

I konsekvensens namn föreslår idag centerpartiet i Stockholm att man borde planera för att anlägga grönområden på taket till bostadshusen. Vad i helvete är det som händer ? Ska man skövla naturliga grönområden för att bygga bostäder och sedan plantera skog på taket ?

Tänk efter ! (Hustrun går ut och säger: "Hej då", - husbonden frågar: "Vart ska du ?" Hustrun svarar: "Jag ska ta hissen upp till taket och plocka blåbär".
Jag blir så trött, eller rättare förbannad.
Avslutar med en bild av igår från min cykeltur till Öregrund. En rogivande bild från en Riktig skog.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar