torsdag 18 november 2010

Dramatik på Flamboyan

Äntligen börjar det hända saker här på "Flamman". Efter en härlig dag med varmare sol, avtagande vind och en trevlig dag i Puerto Rico med buss. (5.20 E). Väl där efter en del kontakter med näringslivet där, ansåg vi oss så hungriga, att vi stoppade i oss en English Breakfast, (4.20 E) eller som jag brukar säga Engelsk Brakfest.
Bilderna kommer i ett särskilt inlägg senare.
Vi hade trevligt besök på kvällen av gode vännen Britt, som var så trevlig att vi glömt att köpa toapapper innan affärerna stänger.
Det var lite kris på gång och man vet ju aldrig vad som händer på natten. 


 Men Britt som hade förutsett krisen i vårat hushåll, pilade genast upp till våningen över oss (hon bor där) och överräckte en rulle. (obegagnad). Hej då, sov gott !
Det kan ju tyckas som en skitsak. Men det tycker man nog inte om man sitter där och inget skithuspapper har.

Berit rasade i sängen tillsammans med en tjock bok och jag fick sitta ensam här ute med datorn i knä´t, då jag plötsligt inser att en fara är nära förestående. Utan förvarning prasslar en, nej två brandmän eller... nej poliser förbi mej på gräsmattan. I samma ögonblick dyker 2 brandbilar och en polisbil upp vid entrén till Flamboyan. Luktar det nå´t, jo kanske. De stannar och blickar upp mot våningen snett över oss, bredvid Britt.
Polisen förklarar på flytande spanska att ett child låst ute sin mamma på balkongen. Brandmän är ju vana vid höga höjder så de klättrade via Britts lägenhetsbalkong över huvudet på oss, in och hjälpte mor och dotter till ett återförenande.
Morsning stygga child.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar