fredag 10 augusti 2012

Lööf ven faller på hösten



                                                Nu närmar sej hösten med stormsteg.
Höststormar kan väntas. En som redan fått känna på höststormen är 28-åringen Lööf. Hon näringsministern ni vet.


Här är den bild jag refererade till i förra bloggen. Lönnarna som stod där och idag det där idotbygget . Kommunen och byggherrarna letar febrilt efter någon plats där det ännu finns kvar något träd att såga ned för att ge plats åt några bostadsrätter ytterligare.




Hon kom som en stormvind (höst) förra hösten till Centerpartiet som ledare och till Näringsdepartementet som minister. Alltid med ett överlägset småländskt leende på läpparna.

Hon, eller rättare en medarbetare på departementet sparkade generaldirektören (c) för Tillväxtverket för att hon, Christina Lugnet, lugnt slösade bort skattemedel på lyxkrogar.
Den enda tillväxt verket bidragit till är väl krogägarna bl.a. Strand hotell som fått av våra skattepengar. Christina Lugnet själv får det ny betydligt lugnare. Hon får sitta på Näringsdepartementet i ett hörn och göra ingenting, bara vända papper. Hon uppbär samma lön, 91.000 kr i ytterligare 3 år utan att att lyfta ett finger.
En som reagerat på det är centerns 2:e vice ordf. Anders W Jonsson, som vädrar morgonluft om kanske 28-åringen, HöstLööfet faller.

Nu får nog inte 28-åringen en Lugnet stund efter att massmedia avslöjat henne som fifflare med skattemedel och värst visar det säg, är tydligen företrädaren Maud.
Ingen av dem vill kommentera situationen.

Europas rikaste parti, Centerpartiet, är det mesta snikna. Så är det ! De rikaste är snålast. Så är det också i verkliga livet.

Jag har sagt det tidigare. Den här Allianzen håller inte till valet 2014. Och ingen av de andra partiledarna vill åka till Lööfs Småland för att nystarta Alliansen.

Morsning !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar