onsdag 27 maj 2009

Men vá i he.....e






Vem är det på bilden här bredvid ?????




Jo, det är en norskfödd äldre dam som kan baka vetelängder med russin i. (Inget ont om Norskor eller norrmän)


Hon var en gång socialdemokrat, men gick över till Folkpartiet för några år sedan, därför att hon visste hon skulle bli placerad på första plats på listan till EU-parlamentet i Brûssel och Strausborg. Hon var så folkkär och hade husvagn. Hon skulle minsann inte belasta Europaunionen med nå´t lyxboende. Hur länge bodde hon i husvagn ?




Nu har hon dessutom ändrat uppfattning om det mesta och ber nu till högre makter att svenska folket fortfarande vill se henne som representant för folkpartiet.


Nu är väl de goda penningarna slut, så det beövs fylla på i kassakistan.


Egentligen säger det väl mer om Folkpartiet. Måste vara ont om kandidater. Jo de har ju den här skolmagistern, men han behöver väl sitta hemma i högersvägen.


Säkert är det ett taktiskt försök av "magistern" att försöka få henne övertyga svenska folket om nödvändigheten att snarast införa " Ävvron". Han, magister Björklund alltså,

"övertalade" ju en känd partiledare för Centerpartiet att rösta för mer kärnkraft.

Jo skicka gärna dit "Tanten", men enkel biljett föreslås.

EU-valet stundar ju och jag tänkte nästan protestera genom att inte rösta. Men det går ju inte an. Rösta är en rättighet man måste ta till vara. Nu är det särskilt viktigt att rösta bort högerkrafterna i Europa. Fy för italienarn Berlusconi. Röstar rött på Marita Ulvskog i år.


Idag var sista dagen (igår), klockan är ju för mycket som vanligt. Jo min sista "Gräsänklingsdag" för den här gången. Hon kommer hem imorgon och då blir det full fart till gräsmattan i Öregrund, som säkert väntar på att klippas. Jag tog idag en långpromenad in till huvudstaden via Pampas Marina och den vackra strandsidan av Ulvsundasjön, längs Klarabergskanalen. Nu är det ljuva dofter och rikt fågelliv.


Och här står jag med tomma händer
Godnatt










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar